Mørbradgryde

Total en Mormor ret.

er som følgere.

140+ g skåre Bacon

2 Løg

150 g Champignoner

1  Svinemørbrad

3 gulerødder i tern

1 tsk Paprika

1 dåse Hakkede tomater

2.5 dl Piskefløde

Salt

Peber

Hvordan:

Skær baconskiverne i små stykker, hak løgene fint, og skær de rengjorte champignon i skiver.

Svits det hele i en stor stegegryde.

Skær mørbraden ud i grove tern, og svits kødet i gryden, til det har fået lidt stegeskorpe. Skær pølserne i små stykker, og lad dem brune en smule af.

Tilsæt gulerødder, paprika, tomater og fløde, og lad det hele småkoge i ca. 35-40 minutter. ´

Smag til med salt og peber.

Drys med timian inden servering, og server eksempelvis kogte ris til retten

Mums.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *